Wiko predstavio serije pametnih telefona View3 i Y

10 | 19

Wiko vijesti

Wiko predstavio serije pametnih telefona View3 i Y

Kompanija Wiko je u francuskom duhu u Beogradu krunisala uspešnu saradnju sa regionalnim medijima. Predstavnici medija su imali priliku da vide i isprobaju serije, View3 i Y, predstavljene nešto ranije ove godine, kao i da čuju planove kompanije za 2020.

Wiko još od osnivanja nastoji da najnoviji tehnološki trendovi budu dostupni svima, stavljajući zajednicu u središte svoje strategije. Ove godine marka "luksuza za sve", nakon predstavljanja svog redizajniranog logotipa i važnog sazrevanja u smislu svesti, čini još jedan korak napred. Sa ultra širokim ekranom, dugotrajnim baterijama, visokim performansama i Android ™ 9 Pie, stigla je i Wiko View3 kolekcija koja se sastoji od modela View3 Pro, View3 i View3 Lite.

View3 Lite, nudi celovito i uravnoteženo iskustvo, upakovano u prefinjen i prepoznatljiv dizajn. Uz View3 Lite, Wiko je želeo da na tržište donese visoko konkurentan uređaj, maksimalan izraz demokratizacije tehnologije, sastavljen od najboljih karakteristika po cenama pristupačnim svima.

Pored View kolekcije, Wiko je predstavio i Y seriju koja se sastoji od modela Y80, Y60 i najnovijeg predstavnika Y kolekcije – Y50. Svakako da је Y kolekcija takođe veoma važna za Balkanski region, te je zauzela ravnopravno mesto u demo zoni.

Sa ovogodišnjom kolekcijom, Wiko je spreman da živi život punim plućima!
Nazad

Drugi članci u ovom odeljku: