Vitaminsko pojačanje vašeg pametnog telefona

01 | 21

Wiko vijesti

Vitaminsko pojačanje vašeg pametnog telefona

Život nikad ne spava, a vi ga živite intenzivno bez kompromisa. Danas je vaš pametni telefon više nego ikad onaj ljudski produžetak koji omogućuje zajedništvo, kreativnost i slobodu. Misija kompanije WIKO je da vam osiguramo slobodu da radite šta želite, kada želite, nudeći vam pametne telefone na koje se možete osloniti.

Stručnost i ispitivanje autonomije baterija

U poslednjih nekoliko godina, brend je uložio u intenzivna istraživanja i razvoj kako bi ojačao svoju stručnost u autonomiji baterija i integrisao ovu stručnost u svoje pametne telefone.

Idući dalje u stalnom poboljšanju autonomije pametnih telefona marke, WIKO je sarađivao sa SmartViser-om, nezavisnom globalno priznatom laboratorijom za ispitivanje proizvoda. Ova treća strana podvrgava rigoroznom testiranju WIKO pametne telefone, stvaranjem stvarnih uslova potrošnje i pod stvarnim mrežnim uslovima radi poboljšanja i ocenjivanja performansi pametnog telefona. Naš cilj je da garantujemo vrhunsku autonomiju napajanja kako bismo vam pružili najbolje korisničko iskustvo.

Sa View modelima, imate moć da učinite više!

Kroz optimizaciju hardvera i softvera, View modeli nadopunjeni su moćnim baterijama i AI Power*, pružajući do 3,5 dana autonomije baterije u samo jednom punjenju!

View4

Predstavili smo vam View4 i View4 Lite, naoružane baterijom do 5000mAh za napajanje dugih dana u pokretu, koji rade 3 dana sa jednim punjenjem.

Lansiranjem View5 i View5 Plus dodatno smo produžili radni vek baterije, Smartviser je sertifikovao 2 pametna telefona za 3,5 dana autonomije u jednom punjenju. Paralelno s tim, brend je razvio AI Power za energetsku optimizaciju. Ova pametna tehnologija uštede energije ugrađena je za upravljanje ponašanjem i potrošnjom aplikacija nezavisnih proizvođača, istovremeno produžujući životni vek baterije.

View5

Smartviser je objavio svoju top 10 listu rezultata za trajanje baterije za 2020. godinu, utemeljenu na pametnim telefonima sa baterijama od 5000mAh. Od 10 modela, 4 su WIKO pametni telefoni (View5 Plus, View5, View4 i View3), a još bolje, top 3 pametna telefona sa trajanjem baterije su: View5 Plus, View5, View4.

Oslobodite se stalnog punjenja

Oslobađajući vas ograničenja kontinuiranih, dugotrajnih dopunjavanja, želimo da vam omogućimo da uživate u onome što želite, kada to želite. Pripazite na nove modele koji pristižu, a koji će vas još duže napajati.

Let’s POWER-UP!

* Embedded in View5 and View5 Plus

Nazad

Drugi članci u ovom odeljku:

Wiko vijesti 11 | 20

Let's POWER UP!

Danas je sve i svašta moguće. Svijet je širom otvoren. Prilike su svuda. Živite život kakav želite, intenzivno i bez kompromisa. Otvoriti svijet...