Vijesti


Razgovaramo oDa li ste znali…
da View Prime ima prednju kameru od 20+8 MP koja vaše selfije čini savršenim!
Broj mjeseca
2 Wiko je #4 brend u Evropi po broju prodatih uređaja prema zvaničnim GFK podacima ya 2017.
Citati iz štampe
Wiko Highway Star me je prilično impresionirao […]
Odlične izrade i lepog dizajna, uz sjajan displej, i dobro trajanje baterije, svakog dana pokazuje fantastične performanse dok pruža izuzetno iskustvo u igranju igara.


The WinDuck
Citati iz štampe
Dizajn je u potpunosti izrađen u sedištu kompanije u Marseju, a tu se izrađuju i tehnički listovi i materijali, koji se pažljivo biraju da zadovolje potrebe i ukuse evropskih kupaca.

www.repubblica.it
Citati iz štampe
Evropski brend – WIKO je prokrčio sebi prostor u industriji kojom dominiraju gigantske kompanije. I nastavlja to da radi tako što nudi kombinaciju uređaja visokih performansi i atraktivnog dizajna.

www.corriere.it
Citati iz štampe
WIKO je upravo predstavio ne jedan, već dva nova mobilna uređaja: Wiko Highway Pure 4G i Wiko Highway Star 4G.

www.trustedreview.com
PODRŠKA

Idite na stranicu PODRŠKA i postavljana pitanja o našim proizvodima, preuzmite uputstvo za korišćenje vašeg telefona, pristupite svim podrškama koje nudi kompanija Wiko preko:

> PODRŠKA
sa Fejsbuka

Nakon Gateway, Rainbow, Bloom, Slide... sada je red na Lenny. Nimalo loše! Ako uzmete u obzir cenu (99 evra), i sjajne performanse, rad bez gotovo ikakvog kašnjenja i lep izgled! Samo napred Wiko, šta je sledeće?
sa Fejsbuka

Već mesec dana koristim RAINBOW 4G i vrlo sam srećna s njim! Oduvek sam bila korisnik Nokia mobilnih uređaja ali sada sam se definitivno zaljubila u vaš brend <3!
sa Fejsbuka

Kvalitet hardvera je nestvaran u poređenju sa cenom, čestitam!
sa Tvitera

Neverovatno! Sve je lepo, boje, grafika, koncept!
sa Tvitera

Upravo sam kupio Rainbow 4G, baš je moćan!
POLITIKA O KORIŠĆENJU KOLAČIĆA Ova veb stranica koristi tehnički neophodne kolačiće u cilju unapređenja Vaših rezultata pretrage, kao i analitičke kolačiće (Google Analytics) koje mogu obrađivati treće strane za ne-tehničke svrhe. Pristupom i pretraživanjem ove veb stranice, Vi prihvatate korišćenje kolačića. Za više informacija, KLIKNITE OVDE.
OK