Y82

Moćna vožnja

Uživajte u brzom i kontinuiranom radu uz pristupačan osmojezgarni procesor i 3GB RAM memorije. HD+ ekran bez ivica dolazi u formatu 19.5:9 za bolje vizuelno uranjanje. Budite aktivni 2 dana zahvaljujući bateriji kapaciteta 3600 mAh.

Y82

Moćna vožnja

Uživajte u brzom i kontinuiranom radu uz pristupačan osmojezgarni procesor i 3GB RAM memorije. HD+ ekran bez ivica dolazi u formatu 19.5:9 za bolje vizuelno uranjanje. Budite aktivni 2 dana zahvaljujući bateriji kapaciteta 3600 mAh.

Performanse i skladištenje

Osmojezgarni procesor od 1,6 GHZ

Uletite u snažnu vožnju sa osmojezgarnim procesorom od 1,6 GHz. Osetite brzinu odziva dok gledate filmove ili koristite aplikacije.

32 + 3GB

Slobodno snimajte i čuvajte podatke zahvaljujući ROM memoriji od 32GB, koja se može proširiti do 256GB sa MicroSD karticom. Uradite više stvari odjednom uz RAM memoriju od 3GB, bez ikakvog lag-a!

HD+ displej

Pogled na ekranu od 6,1 inča

HD+ displej

Osećaj uranjanja

Optimizovani ekran od 6,1 inča ima format 19.5:9 i pruža više prostora na ekranu. Sve što vidite je svetlo i jasno u HD+ rezoluciji.

Pouzdana baterija

Devojka se slika uveče

3600 mAh

Računajte na snagu koja traje tokom 2 dana* korištenja sa baterijom od 3600mAh. Uz pojačanje u vidu AI power opcije, energija se koristi na pametniji način, što produžava vek trajanja baterije.

AI POWER

Elegantne boje

Dizajn koji privlači pažnju sa 3 šik tona: Crni, tamnoplavi i svetloplavi.

Kamera od 13 MP

Dečak snima jelo pomoću Google Lensa.

Slike vrhunskog kvaliteta

Snimite sve trenutke kvalitetnim objektivima od 13MP. Selfiji se prave jednostavno i na zabavan način sa prednjom kamerom od 5MP. Google Lens i Galerija olakšavaju označavanje, kategorizaciju i čuvanje.

13MP, 5MP

Praktični dodaci

Dečak otključava telefon pomoću funkcije Face Unlock.

Funkcija Face Unlock i Android™ 11

Neka svakodnevica bude jednostavnija! Imajte brži pristup mobilnom telefonu zahvaljujući funkciji Face Unlock. Podešavajte svoje aplikacije sa jednog mesta za intuitivnije iskustvo uz Simple mod koji je osmislio Wiko. Android™ 11 je lakši, brži i sigurniji od svih prethodnih verzija pa sa njim možete učiniti mnogo više.

 Face Unlock, Android

Wiko accessories

Easy Folio na Y82

Easy Folio

Zaštita je zagarantovana sa futrolom Easy Folio. Providni prozor pruža brzi pregled notifikacija. Moderni reflektujući prozor pruža ugodan pogled u tamnom okruženju.

Kaljeno staklo na Y82

Kaljeno staklo

Zaobljene ivice i glatka površina kaljenog stakla savršeno odgovaraju dimenzijama ekrana i pružaju nevidljivu zaštitu od ogrebotina, a zadržavaju osetljivost ekrana na dodir.

Zaštitni set + kaljeno staklo na Y82

Zaštitni set + kaljeno staklo

U smislu potpune zaštite, ovaj komplet sastoji se od fleksibilne futrole koja savršeno odgovara modelu uređaja i posebno prilagođenog kaljenog stakla.

* Rezultati se zasnivaju na internim testovima
Google, Android i Google Photos su zaštitne trgovačke marke Google LLC. Simple Mode by Wiko.