VIEW5

VIEW5

1 NEDELJA
SAMO 2 PUNJENJA

Doživite ultra-vizuelno uranjanje na View5 ekranu bez ivica, napravljenom za gledanje video-zapisa, igranje video igara i pregledavanje društvenih mreža. Unapredite svoje fotografisanje na 48MP AI Quad kameri vrhunskim fotografijama za svaku priliku sa poboljšanim mogućnostima snimanja. Uz to, ostaćete funkcionalni sa gotovo beskonačnim vekom trajanja baterije sa jednim punjenjem!

Izuzetno velika AI baterija

View5 baterija od 5000mAh

1 nedelja, samo 2 punjenja

Zašto se zaustavljati zbog punjenja? Iskoristite 3,5 dana korišćenja uz samo 1 punjenje pomoću View5 5000mAh pojačane baterije. Osetite snagu gledanja, igranja i uživanja u pametnom telefonu non-stop! Kad vam zatreba, View5 možete napuniti putem zgodnog USB-a tipa C. Možete čak upravljati potrošnjom na pametniji način uz pomoć AI Master baterije, optimizujući ponašanje i potrošnju energije izabranih aplikacija, istovremeno produžavajući trajanje baterije.

SmartViser

Sertifikovano od strane SmartViser, nezavisnog stručnog tela specijalizovanog za testiranje uređaja, View5 baterija garantuje 3,5 dana autonomije uz jedno punjenje .

5000mah, SmartViser logotip za ocenu

AI četvorostruka kamera od 48MP

četvorostruka kamera od 48MP

Podignite iskustvo snimanja na viši nivo sa novom 48MP AI quad kamerom i visokim kvalitetom slike. Snimite nezaboravne fotografije u bilo kojoj situaciji, sada uz više dostupnih ekspertskih opcija, uključujući Super Wide Angle, Macro i Bokeh. Može se čak upravljajti slabom svetlošću jer veći senzor i veličina piksela poboljšavaju osetljivost na svetlo i osiguravaju manje šuma, a da pritom i dalje čuvaju teksturu, za oštre i detaljne fotografije u tamnim područjima .

Super široki ugao

Pogledajte širu sliku života sa Super širokim uglom objektiva od 120°, jer sada bez napora, bilo ko od prijatelja, kućnih ljubimaca i krajolika može stati u kadar!

Super široki ugao
120°
70°

Makro objektiv

Pokažite uveličani svet, čineći da malene stvari izgledaju ogromno sa Makro objektivom. Možete deliti spektakularne slike mikro sveta sa oštro fokusiranim detaljima i golim okom videti teksture, uzorke i sitne detalje.

Ilustracija makro objektiva

AI Bokeh mod

Odaberite predmet svoje fotografije i AI inteligentno stvara finu zamagljenost po ivicama za umetnički efekat.

Ilustracija Bokeh moda

Potpuni vizualni O displej

Ostavite granice iza sebe i iskusite View5 full screen bez zareza za vrhunsko vizualno uranjanje u vaše filmove, igre, Insta stranice i još mnogo toga. Uživajte u multimediji u živim bojama i detaljima na 20:9 O displeju sa HD+ rezolucijom. Ugrađeni kružni O indikator trajanja baterije upozorava vas desno na ekranu, postaje zelen prilikom punjenja, pobeli iznad 15% baterije i crveni za manje od 15% snage.

6.55

Prošireno skladištenje i performanse

Ekran s galerijom fotografija

Ekran s galerijom fotografija

Ima dovoljno prostora za sve što vam je potrebno, omiljene klipove i aplikacije bez usporavanja uređaja, jer View5 nudi 64 GB memorije i 3GB RAM-a.

256GB microSD kartica

Proširena memorija znači više prostora za skladištenje! Odlučite se za dodatni prostor sa 256GB mikro SD karticom.

ROM RAM 64+3GB, 256GB MICRO SD

Premium dizajn. Prirodne boje.

View5 u Midnight Blue, Peach Gold i Pine Green bojama

Istražite elegantan dizajn View5 modela sa zadnjim poklopcem nalik staklu i sjajnim okvirom objektiva stvarajući duboke refleksije i skupoceni izgled. Novi gradijentni dizajn crpi svoje nadahnuće iz prirode sa nijansama Midnight Blue, Peach Gold i Pine Green.

Google funkcionalnosti

Dugme sa leve strane za Google Asistenta

Dugme Google Assistant

Jednostavno dodirnite i držite namensko dugme za Google Asistenta i uputite Google da postavi alarm, ažurira kalendar, proveri vremensku prognozu ili uključi baterijsku lampicu prema potrebi.

Android™ Q

Uživajte u najnovijoj Google inovaciji Android™* 10 by Google.

* Android™ je zaštitni znak kompanije Google LLC

Dugme Google Assistant i Android™ Q

Siguran i praktičan

Otisak prsta na View5

Otisak prsta

Zgodan senzor otiska prsta čini korišćenje View5 efikasnijim. Osigurajte pametni telefon jednostavno vrhom prstiju.

Otisak prsta na View5

Otključavanje licem

Intuitivno iskustvo dolazi prirodno. Prepoznavanje lica u samo jednom pogledu pomoću otključavanja licem, obezbeđuje i veću sigurnost.

Audio priključak ili neko ko sluša muziku

Audio priključak i FM stereo

Uživajte u svojoj muzici podcastima i još mnogo čemu u pokretu, uz prikladan audio priključak i FM stereo.

Wiko originalni dodaci

Dodaci za potpunu zaštitu

Elegantna pametna futrola

Pametna futrola ima elegantan, pametni prozor sa diskretnim interfejsom kako biste u jednom pogledu mogli videti vaše pozive, notifikacije i muziku. Udobnost je uvek obezbeđena sa lakim rukovanjem i opcijom postolja za uživanje u filmovima, igrama i video-zapisima.

Štampano kaljeno staklo

Štampano kaljeno staklo osigurava potpunu zaštitu od udaraca i ogrebotina. Ultra-otporan sloj zaštite čuva osetljivost ekrana na dodir sa prevlakom protiv otisaka prstiju.

Zaštitna futrola i kaljeno staklo

Zaštitno pakovanje 2 u 1 uključuje hibridno kućište i štampano kaljeno staklo. Moderan, tanak dizajn kućišta dodaje stilu praktičnost, sa prozirnim krutim materijalima za pojačanu zaštitu.