Sunny 3 Mini Logo

Sunny 3 Mini

Sunny 3 Mini

Uređaj koji je omiljen među kupcima od 2016. godine se vratio! Otkrijte ultra pristupačan uređaj koji morate da imate za osnovne funkcije. Poseduje ekran veličine 4" koji staje u džep i pruža izuzetno prijatan vizuelni doživljaj i prirodno korišćenje jednom rukom. Uživajte u intuitivnom interfejsu koji je lak za korišćenje i najnovijem Android™ Oreo™ Go edition*. Sve to uz podršku četvorojezgarnog procesora.

Tech Sheet of Sunny 3 Mini Tech Sheet of Sunny 3 Mini
Sunny 3 Mini Grey large display on a back pocket

Ultra pristupačan
i tako mali da staje u džep

Ultra pristupačan i tako mali da staje u džep

Osetite čar vizuelnih sadržaja na praktičnom ekranu od 4”! Ovaj ultra pristupačan pametni telefon dizajniran je da istakne osnovne sadržaje u svakom džepu. Idealan za korišćenje jednom rukom, on omogućava jednostavno rukovanje. Kada držite uređaj u ruci, vidite koliko je zapravo kompaktan njegov dizajn, pa je kucanje poruka ili skrolovanje sadržaja potpuno prirodno.

Sunny 3 Mini grey large display with sms on screen

Jednostavnije osnovne funkcije!

Jednostavnije osnovne funkcije!

Treba vam brz recept za večeru? Pretražite opcije na Pinterest-u i pronađite savršeno jelo! Svakodnevni rad sa više aplikacija poput razgovora, slanja poruka i surfovanja po internetu savršeno je lak pomoću jednostavnije navigacije. Četvorojezgarni procesor ispod poklopca pruža stabilno i pouzdano iskustvo. Uživajte u mogućnostima 8GB ROM memorije koju možete da proširite pomoću MicroSD kartice od 64GB. Sa dovoljno energije za ceo dan, spremni ste za pokret uz bateriju od 1400 mAh.

Sunny 3 Mini anthracite large display take picture in forest

Prijateljsko
iskustvo

Prijateljsko iskustvo

Konačno je stigla jednostavna interakcija koju ste čekali! Donosi vam sve prednosti najnovijeg Google Android™ Oreo™ Go edition*. Uživajte u unapređenom učinku sa optimizovanim aplikacijama, dva puta više memorije i jednostavnom kontrolom podataka. Takođe pristupite najnovijim bezbednosnim ažuriranjima. I to nije sve! Zabavne fotografije su samo na par klikova od vas zahvaljujući zadnjoj kameri od 2MP i njenom LED blicu sa zadnje strane.

* Android predstavlja zaštitni znak kompanije Google LLC; Oreo predstavlja zaštitni znak grupe Mondelez International, Inc.