VIEW GO

Neophodni paket za impresivno iskustvo sa pristupačnijim širokim ekranom formata 18:9, HD+ ekranom od 5,7", sveobuhvatnim multimedijalnim iskustvom, odličnim fotografijama i memorijom za njihovo čuvanje.

VIEW LITE

Neophodni paket za impresivno iskustvo sa pristupačnijim širokim ekranom formata 18:9, HD+ ekranom od 5,7", sveobuhvatnim multimedijalnim iskustvom, odličnim fotografijama i memorijom za njihovo čuvanje.

Izaberite širi i
pristupačniji ekran

View Go screen with the Calanques of Marseille landscape background

Optimizacija prostora sa ekranom formata 18:9

Optimizacija prostora
sa ekranom formata 18:9

Kreirajte velika dela sa više korisnog prostora! Optimizovan široki ekran formata 18:9, tako da sve što vidite na ekranu bude poboljšano. Od maratonskog gledanja filmova, do traženja partnera online, vizuelni prikaz je svetliji i jasniji na velikom HD+ ekranu od 5,7”.

Specifications icons for View GO

Osnovni multimedijalni paket

VIEW Go with sms app dispalyed on the screen - text + smileys

Prvi korak do zabave

Prvi korak
do zabave

Preuzimajte, strimujte i reprodukujte sadržaje! Uživajte u svim sadržajima u punoj brzini. Promena aplikacija je jednostavna i brza uz 4G. Kako je vaš dan ispunjen mnogobrojnim prepiskama, slikama, e-mail porukama i snap-ovima, učinite rad sa više aplikacija jednostavnim pomoću 2GB RAM memorije. Performanse koje su vam potrebne krije poklopac sa četvorojezgarnim procesorom od 1,3Ghz.

Specifications icons for View GO
VIEW Go with sms app dispalyed on the screen - text + smileys

Izvanredne fotografije

Solidno iskustvo kamere osigurava oštre slike i video zapise sa specijalnim efektima, zajedno sa velikom memorijom za njihovo čuvanje.

Specifications icons for View GO

Odlične
kamere

Odlične
kamere

Pametne & umetničke fotografije

Pametne &
umetničke fotografije

Sačuvajte uspomene na Vaš dan sa blistavim slikama uslikanim pomoću zadnje kamere od 13MP. Kamera poseduje Sony IMX135 objektiv koji dolazi sa otvorom blende f/2.0 i 5P objektivima za bolje hvatanje svetla. Slikajte bez truda! Automatska detekcija okruženja radi u pozadini za prilagođavanja vaših podešavanja svakoj situaciji. Pređite na senzor prednje kamere od 5MP kako biste uslikali zabavne selfije. Automatski HDR rešava situacije sa pozadinskim osvetljenjem na obe kamere, zadržavajući ekspoziciju najboljeg kvaliteta. Inspiraciju za kreativnost pronađite slikajući kamerama sa prednje i zadnje strane, uz Live portrait blur (uživo zamućenje portreta), Live Filters (uživo filtere) i Face Beauty (lepota) funkcije.

Super rezolucija. Dobra memorija.

Super rezolucija.
Dobra memorija.

Zabeležite Vaše trenutke na fotografijama od 52MP, za više detalja i bolje teksture u Super piksel režimu. Ovi suveniri se lako čuvaju pomoću memorije od 16GB, koja se može proširiti MicroSD karticom od 128GB.

FHD snimanje. Specijalni efekti.

FHD snimanje.
Specijalni efekti.

Svaki vaš video zapis biće zadovoljstvo gledati! Uhvatite jasne i živopisne boje na FHD video zapisima visokog kvaliteta. Efekat ubrzanja podiže tempo svakodnevnih video zapisa sa funkcijom Time lapse.

Jednostavno korišćenje.
Elegantan stil.

Kreiran za one koji uživaju u korišćenju jednom rukom, njegova kompaktna građa obezbeđuje udobnost na vašem dlanu. Dizajniran za moderan izgled, uređaj dolazi u 3 premijum boje sa metalik efektom - antracit, zlatna, i šik trešnja crvena.

Intuitivno
korišćenje

Intuitivno
korišćenje

Par koraka dalje

Few steps
further

Uz AndroidTM Oreo™ *, rad sa dve aplikacije u isto vreme biće brži. Brzo prebacujte između poslovnih i privatnih konekcija pomoću Dual SIM. Istog trenutka pristupite svom uređaju pomoću funkcije prepoznavanja lica. Napunjen za dugotrajan rad sa izdržljivom baterijom.

* Android predstavlja zaštitni znak kompanije Google LLC; Oreo predstavlja zaštitni znak grupe Mondelez International, Inc.

Tako jednostavan za korišćenje!

Tako jednostavan
za korišćenje!

Korišćenje telefona je prirodno zahvaljujući intuitivnom Wiko korisničkom interfejsu.

Personalizovana
zaštita

Smart folio display

Pametna futrola

Tanka i kompaktna futrola čini da ostanete u toku sa obaveštenjima i najbitnijim sadržajima: dolaznim pozivima, notifikacijama, imenima pesama i izvođača.

Protective case display

Zaštitna futrola

Zaštitna
futrola

Zaštitite svoj telefon pomoću zaštite koja apsorbuje udarce i koja istovremeno služi za udobno držanje u ruci sa providnom čvrstom zadnjom maskom.

Tempered glass display

Kaljeno staklo

Kaljeno
staklo

2.5D dizajn savršeno pokriva zakrivljene ivice ekrana dok istovremeno zadržava osetljivost ekrana na dodir. Ultra jak i otporan na otiske prstiju.