jerry 3

jerry 3

Ovaj novi atraktivni široki ekran formata 18:9 dolazi na kompaktnom telu za jednostavno korišćenje. Sa IPS ekranom veličine 5,45", moderni i raznobojni Jerry3 staje u svaki džep. Jednostavno super pristupačan! Kreiran je za jednostavno upravljanje multimedijalnim sadržajima i pretraživanje, sa prednjom i zadnjom kamerom od 5MP, četvorojezgarnim procesorom i memorijom od 16GB. Sadrži najnoviju Android™ Oreo™ Go izdanje* verziju za optimalno korisničko iskustvo.

Kompaktan i
pristupačan široki
ekran formata 18:9

Kompaktan i pristupačan široki ekran formata 18:9

Široki ekran znači praktičnost! Jerrry3 donosi impresivan format ekrana 18:9 na kompaktnom telu za veliku prenosivost i jednostavno korišćenje. Uživajte u unapređenoj udobnosti čitanja i pretraživanja na ekranu od 5,45". Sadržaj na ekranu se vidi iz svakog ugla pomoću IPS tehnologije. Prepustite se jednostavnoj navigaciji kroz aplikacije na ovom ultra-pristupačnom uređaju!

Vesele fotografije

Vesele fotografije

Za tren uhvatite nezaboravne trenutke pomoću zadnje kamere od 5MP. Uslikajte svetle autoportrete pomoću prednje kamere od 5MP, čak i u mraku, zahvaljujući blicu za selfi fotografije. Poboljšajte kvalitet fotografija na obe kamere pomoću funkcije HDR.

Jednostavnost
multimedijalnih
sadržaja i pretraživanja!

Jednostavnost multimedijalnih sadržaja i pretraživanja!

Jerry3 poseduje četvorojezgarni procesor od 1,3Ghz za pravo multimedijalno iskustvo. Sačuvajte svoje omiljene video zapise i masivne multimedijalne sadržaje pomoću memorije od 16GB, koja se može proširiti MicroSD karticom od 64GB. Iskoristite Google Photos** kao neograničen prostor za skladištenje sadržaja. Svakodnevni efikasni rad biće jednostavan kao šetnja u parku! Uređaj dolazi sa Android™ Oreo™ Go izdanjem* za besprekornu navigaciju i bolje performanse. Energija koja vam je potrebna za rad tokom celog dana dolazi sa baterijom od 2500 mAh.

*Android predstavlja zaštitni znak kompanije Google LLC; Oreo predstavlja zaštitni znak grupe Mondelez International, Inc.
**Besplatna memorija visokog kvaliteta, zahteva Google nalog i internet konekciju.

Razigrane
metalik boje

Razigrane metalik boje

Kao odraz živahnog karaktera, Jerry3 dolazi u 4 moderne i smele boje. Izaberite nijansu koja će odgovarati vašem stilu: crna, zlatna, bleen i crvena.