Lenny5

Lenny5

Pogodite ko se vraća na scenu sa novim i atraktivnim širokim ekranom formata 18:9? Lenny5 ide na SVE ili ništa! Poseduje pristupačan HD+ ekran od 5,7" koji sa dvostrukim zvučnicima, velikim ekranom i prožimajućim zvukom podiže vaše multimedijalne sadržaje na viši nivo. Sa ugrađenom ROM memorijom od 16GB, sačuvajte predivne slike snimljene pomoću zadnje kamere od 8MP i prednje kamere od 5MP. Sadrži najnoviju Android™ Oreo™ Go izdanje* verziju za optimizovano korisničko iskustvo.

Izuzetan široki
ekran formata 18:9

Izuzetan široki ekran formata 18:9

To je savršeni spoj širokog ekrana formata 18:9 i praktičnog HD+ ekrana veličine 5,7". Lenny5 maksimalno poboljšava sadržaj koji gledate pomoću velikog i realističnog ekrana koji udobno staje u ruku. Dobijate veću površinu ekrana, manje ivice, na super pristupačnom uređaju za unapređeno vizuelno iskustvo dok čitate blogove, pretražujete Pinterest, gledate filmove i igrate igrice.

Izuzetan. Glasan. Zvuk.

Izuzetan. Glasan. Zvuk.

Pojačajte zvuk do kraja! Dvostruki zvučnici proizvode jasan i snažan kvalitet audio zapisa. Kakav je rezultat? Budite okruženi prožimajućim zvukom i doživite emocije trenutka dok slušate svoju nedeljnu listu pesama ili gledate triler.

Pojačani
multimedijalni sadržaji

Pojačani multimedijalni sadržaji

Sačuvajte svoje omiljene pesme, epizode serija i aplikacije sa velikom memorijom od 16GB, koja se može proširiti MicroSD karticom od 64GB. Zaboravite na ograničenja uz “Google Photos”** sa neograničenom memorijom. Uživajte u jednostavnosti i efikasnosti! Jer četvorojezgarni procesor od 1,3Ghz i 3G rade u pozadini za brzi odziv multimedijalnih sadržaja. Dodatno, baterija od 2800 mAh će učiniti da uređaj radi celog dana.

**Besplatna memorija visokog kvaliteta, zahteva Google nalog i internet konekciju.

Personalizovano
iskustvo

Personalizovano iskustvo

Spremite se za personalizaciju Vašeg načina korišćenja uz Android™ Oreo™ Go izdanje*. Veća praktičnost sa Dual SIM opcijom i novim Wiko korisničkim interfejsom.

* Android predstavlja zaštitni znak kompanije Google LLC; Oreo predstavlja zaštitni znak grupe Mondelez International, Inc.

Predivne fotografije.
Živopisne
uspomene.

Predivne fotografije. Živopisne uspomene.

Uspomene su još bolje kada se podele! Zabeležite svetle fotografije koje ćete podeliti na Instagramu, slikane pomoću zadnje kamere od 8MP, zahvaljujući velikom otvoru blende f/2.0 i auto fokusu. Slikajte selfi fotografije kao zabavne suvenire pomoću prednje kamere od 5MP, koje će biti svetle čak i u mraku zahvaljujući LED blicu. Kvalitet fotografije može da se poboljša pomoću HDR opcije na obe kamere, za osiguranje najbolje ekspozicije.