Wiko predstavlja novi Y60

Wiko predstavlja novi Y60

Možda je neko to očekivao, ili možda ne, ali kao i uvek volimo da vas iznenadimo i da prkosimo očekivanjima. Danas, iznenađenje na 18. april 2019. godine, predstavljamo vam novi Y60.

Da, naš I-Range se ovaj put vraća uzbudljivim pametnim telefonom po izuzetno pristupačnoj ceni.

Da, najavljujemo ga baš na vreme za Uskrs sa uzbuđenjem onih koji pronalaze svoja uskršnja jaja pre ponoći.

Hajde da pogledamo detaljno šta Y60 može da ponudi:

Sve na dohvat ruke


Kompaktan ekran od 5,45" za jedinstven doživljaj širokog ekrana odnosa 18: 9! Y60 je savršen saveznik za sve vaše omiljene sadržaje "na dohvat ruke " u kompaktnom i praktičnom dizajnu. Sa 16 GB ROM-a, Y60 može da skladišti preko 3.000 pesama, 6.000 fotografija ili 80 aplikacija, a dodatno možete proširiti memoriju pomoću microSD kartice do 128GB.

Hvatanje trenutaka


Opremljen sa 5MP glavnom kamerom i selfie kamerom sa 5MP i blicom, novi Wiko Y60 će uhvatiti nezaboravne trenutke. Ako to nije dovoljno, opcije Live Filters i Face Beauty, Time-Lapse i Live Portrait pružaju kreativne i zapanjujuće efekte.

Jednostavan za upotrebu


Pomoću jednostavnog režima, funkcije koju je razvio Wiko, korišćenje vašeg pametnog telefona postaje još lakše: glavne aplikacije, omiljeni kontakti i izabrana podešavanja prikazuju se na jednom ekranu. Nova verzija AndroidTM Pie (Go Edition) takođe obezbeđuje više prostora za skladištenje, viši nivo bezbednosti i bržu upotrebu.

Boja? Do tebe je!


Gradient Dark Blue, Gradient Bleen i Gold su tri moderne boje koje oblače novi Wiko Y60. Meki dodir dodatno poboljšava ove modele.
Y60 je savršen uređaj za one koji prvi put pristupaju pametnom telefonu ili za one koji više vole da imaju pametni telefon, bez previše ometanja.

Y60 će biti dostupan u narednih nekoliko nedelja. Pratite nas da ostanete u toku.

Srodni proizvodi

Nazad

Drugi članci u ovom odeljku: