Nove tehnologije

View2* asortiman, inteligentna kamera

View2* asortiman, inteligentna kamera

Inteligentna kamera View2* asortimana
View2 Go i View2 Plus uvode, po prvi put među Wiko pametnim telefonima, koncept inteligentne kamere*. Možda se pitate o čemu se radi. Lenjost vas proganja i ne želite da gubite vreme ručno podešavajući individualne karakteristike kamere? View2 Plus i View2 Go razmišljaju umesto vas! Aplikacija na oba uređaja je specijalno izrađena i automatski poboljšava podešavanja koja vam omogućavaju da bez napora usmerite i okinete.

Zadnja kamera od 12 megapiksela (dual kamera na View2 Plus) opremljena je senzorom Sony IMX486 koji prepoznaje svaki detalj kako bi vam pružio oštre i precizne snimke koje biste mogli da iskoristite za najsofisticiranije Insta-feed-ove. Inteligentna aplikacija koja će biti instalirana čim preuzmete ažuriranje prilikom prvog pokretanja, radi automatski, prilagođavajući sve dostupne konfiguracije.
Inteligencija koja daje oštrije rezultate u režimu Live portrait blur (Live artistic blur kod Plus modela) i veću preciznost u režimima Face Beauti i HDR. U suštini, otkrivanje lica i tela značajno se poboljšava, bez potrebe da išta radite.

Ne zaboravite da obogatite vaše fotografije lepim i zabavnim detaljima. Filteri su sada preuzeli naše dragocene fotografije i želeli smo da napravimo veliki korak u tom pravcu, pružajući lavinu filtera u realnom vremenu kako bismo vam obezbedili nepresušni izvor novih kreacija za eksperimentisanje. Sa Live AR filterima, u selfie režimima View2 Go i View2 Plus, fotografije i video zapisi su obogaćeni novim elementima, poput šešira, sunčanih naočara ili maski. Nema ograničenja za vašu maštu i ne postoji samo uobičajena kuca ili cvetni venac. Ne možemo otkriti sve filtere sa kojima se možete igrati, ali možemo očekivati da možete bljuvati vatru i napraviti da pada sneg u tropskim područjima. Da li ste radoznali?

*Dostupno na View2 Plus i View2 Go


VIEW2 GO / VIEW2 PLUS /

Drugi članci u ovom odeljku:

POLITIKA O KORIŠĆENJU KOLAČIĆA Ova veb stranica koristi tehnički neophodne kolačiće u cilju unapređenja Vaših rezultata pretrage, kao i analitičke kolačiće (Google Analytics) koje mogu obrađivati treće strane za ne-tehničke svrhe. Pristupom i pretraživanjem ove veb stranice, Vi prihvatate korišćenje kolačića. Za više informacija, KLIKNITE OVDE.
OK