Vijesti o proizvodima

Najbolji pametni telefon za ljeto? WIKO!

Najbolji pametni telefon za ljeto? WIKO!

Ljeto 2018 je u punom jeku, nema boljeg vrijemena za osvježavanje vašeg izgleda: između odmora i želje za otkrivanjem najnovijih tehnoloških naprava, Wiko pametni telefon nesumnjivo je savršen za ostvarivanje tog balansa.

Jedan od najzanimljivijih i svježih proizvoda za ovu godinu nesumnjivo je Jerry2, dostupan u Crnogorskom telekomu. Moderan, savršen za leto s bojama Space Grey, Silver, Gold, Bleen i Lime! Jerry2 je udoban dnevni saputnik na kog se možete osloniti. Snimci i video zapisi uvijek su briljantni i definirsani zahvaljujući 5-inčnom IPS ekranu. Snimite sjajne slike s glavnom kamerom od 5 MP i selfi kamerom s 5 MP.

Izradite jedinstvene uspomene ovog ljeta, snimajte uvijek u HD rezoluciji s 1080p FHD! Ubrzajte snimanje s efektom vremenskog razmaka.

Dakle, jeste li spremni proživjeti ljeto kao wikonauti?

JERRY 2 /

Drugi članci u ovom odeljku:

POLITIKA O KORIŠĆENJU KOLAČIĆA Ova veb stranica koristi tehnički neophodne kolačiće u cilju unapređenja Vaših rezultata pretrage, kao i analitičke kolačiće (Google Analytics) koje mogu obrađivati treće strane za ne-tehničke svrhe. Pristupom i pretraživanjem ove veb stranice, Vi prihvatate korišćenje kolačića. Za više informacija, KLIKNITE OVDE.
OK