Ovim
prstom

zovem
šefa

Tvoji prsti
mogu
mnogo
više

Ovim
prstom

razbijam
igrice

5 OTISAKA PRSTIJU
5 KOMANDI

S jedne strane, nova mešavina materijala i boja, kombinacija metala, efekta kamena, jaki kontrasti i 2.5D zakrivljeno staklo koje mu daje superioran i upadljiv izgled. S druge strane, HD ekran sa jakim osvetljenjem, moćni multimedijalni doživljaj, sjajna kamera i, najviše od svega… senzor otisaka prstiju i mogućnost da se 5 otisaka prstiju podesi za 5 različitih komandi!


URBANI
IZGLED

Zaljubićete se u detalje. Dizajn Ufeel telefona se ističe svojim Neo Retro izgledom, koji kombinuje klasične materijale sa smelim kontrastima i sofisticiranim detaljima. Mekane ivice i 2.5D zakrivljeno staklo su skladne i ergonomične, zbog čega je ovaj moderan uređaj ultra kompaktan. Savršeno pristaje na dlan, a hladno metalno kućište je u konstrastu sa taktilnim završnim slojem poklopca sa efektom kamena. Tehnologija izrade stakla na Ufeel telefonu čini ekran vrlo otpornim na udarce i ogrebotine, zbog čega možete u potpunosti uživati u vašem uređaju. Ufeel će biti dostupan u 5 kombinacija boja od nežnih klasičnih do super trendi boja: Space Grey, Chocolate, Slate, Lime i Creamy.


OTISCI PRSTIJU KAO KLJUČ

Ufeel telefon ima ugrađen senzor za otiske prstiju druge generacije koji nudi bolje performanse, brzinu i veću tačnost. Smešten tik ispod ekrana, senzor na ovom telefonu se lako postavlja i otključava vaš telefon za samo 0,48 sekundi, pružajući intuitivan doživaljaj. Senzor očitava otiske prstiju pod uglom od 360 stepeni zbog čega ih prepoznaje u svakom položaju.
I to nije sve... Otisci prstiju vas mogu odvesti još dalje!

 • sensor otisaka prstiju druge generacije
 • otključavanje telefona za 0,48 sekundi
 • očitavanje otisaka prstiju pod uglom od 360°
 • Laka registracija

5 OTISAKA PRSTIJU
5 KOMANDI

Ufeel vam omogućava da korigujete podešavanja vašeg pametnog telefona i doživite ga na potpuno sebi svojstven način. Registrujte do 5 različitih otisaka prstiju, jedne ili obe ruke. Možete podesiti 5 komandi za direktan i brz pristup vašim omiljenim aplikacijama, funkcionalnostima koje najviše koristite ili za pozivanje voljenih osoba. Možete čak i omogućiti pristup nekome drugom tako što ćete registrovati i njegov/njen otisak prsta. 5 otisaka prstiju. 5 komandi. Vi odlučujete!

PUSTI
MUZIKU
PUSTI
PORUKE
UKLJUČI
KAMERU
POZOVI
TOMASA
OTKLJUČAJ

DOŽIVITE POTPUNO LIČNO ISKUSTVO!

 • Primer, otključajte telefon otiskom palca.
 • Kažiprstu dodelite funkciju "pozovi Tomasa".
 • Srednjim prstom možete direktno uključiti kameru.
 • Registrujte domali prst za otvaranje poruka.
 • Malim prstom možete odmah pristupti aplikaciji My Music!

VAŠ PAMETNI TELEFON SLUŠA SAMO VAS

Vaš pametni telefon je dragocena stvar, baš kao i njegov sadržaj... Ufeel telefon to razume! Tehnologija otiska prstiju na Ufeel telefonu otključava telefon ali isto tako čuva osetljive informacije. Vi odlučite da li želite da obezbedite vaše omiljene aplikacije tako što ćete podesiti prepoznavanje otisaka prstiju za njihovo otvaranje. Niko drugo neće moći da im pristupi. Čuvajte privatne datoteke u šifriranim boksovima koje samo vi možete otvoriti. Vaše fotografije, video zapisi, muzika i druge datoteke osetljive prirode će biti bezbedne. Uskoro će vaša ruka biti najbolja lozinka i sigurnosni ključ koji ste ikada imali!

 • Sigurnosno otključavanje
 • Zaključavanje aplikacija
 • Zaključavanje sadržaja

BRŽE JE BOLJE

 • Četvorojezgarni procesor od 1.3GHz, 64 bits
 • 4G LTE mreža
 • 3GB RAM & 16GB ROM memorije
 • Android™ Marshmallow

สนุกกับ U Feel ของคุณได้อยางเต็มที่ เพราะ U Feel อัดแน่นด้วยประสิทธิภาพจากแรม 3 GB เร็วพอให้คุณสามารถทำหลายๆ สิ่งได้พร้อมกัน ที่สำคัญ คงไม่มีใครชอบการรอคอย? ดังนั้นด้วยการเชื่อมต่อผ่านเครือข่าย 4G LTE การอัพโหลด ดาวน์โหลดจะรวดเร็ว ดูวิดีโอสดๆ ก็ไม่สะดุดอีกต่อไป ทำงานได้เต็มที่กว่า บนแอนดรอยด์ Marshmallow 6.0 ที่มีแอพฯเจ๋งๆ กว่า 1.6 ล้านแอพฯ หน่วยความจำก็ไม่ใช่ปัญหาอีกต่อไป ที่ให้มาแบบไม่กั๊กมากถึง 32 GB และเมื่อรวมกับ Micro SD Card ก็จะใหญ่มากถึง 96 GB เลยทีเดียว

HD I VIŠE OD TOGA

Ufeel telefon ima HD ekran od 5 inča sa rezolucijom 1280 x 720 piksela, upravo savršene veličine za gledanje multimedijalnih sadržaja i ugodno korišćenje telefona. Ali ima toga još. Kao prvo, osvetljenje ekrana od 420 nita će vam omogućiti da uživate u sjajnim fotografijama čak i pri jarkom suncu, dok CABC tehnologija automatski podešava pozadinsko osvetljenje za jasnije gledanje video zapisa, prikaz teksta pa čak i uštedu baterije!

Tada na scenu stupa On-cell tehnologija. Uprkos nejasnom nazivu, ovu tehnologiju je vrlo lako razumeti. Znači da je prostor između stakla i ekrana značajno smanjen. Šta to znači za vas? Pa, bolji odziv ekrana koji će se potpuno zamračiti kada je isključen, i tako obezbediti optimalno trajanje baterije. I na kraju, ali ne najmanje značajno, vizuelizacija sadržaja će biti bolja zbog smanjene refleksije i jačeg kontrasta.

2.5D staklo otporno na ogrebotine

5″ ekran

Nema prostora između ekrana i touch panela

 • 420 nitova
 • CABC tehnologija

FANTISTIČNA ZADNJA KAMERA

Napravite oštre fotografije živih boja sa SONY IMX 258 zadnjom kamerom od 13MP koja je opremljena sa sočivima od 5P i plavim optičkim filterom. Pa čak i uslovima slabog osveteljenja, jer imate blic od 240LM! Autofokus od 0.5 sekundi omogućava trenutno pravljenje fotografija, zato budite na oprezu! Oktrijte karakteristike rada kamere Ufeel telefona

Otkrijte karakteristike režima rada kamere na Ufeel telefonu

Professional Mode: Podesite manuelno 5 stavki: ISO,
ekspoziciju, balans belog, dužinu fokusa i tonove boja poput profesionalca

Panorama: Napravite seriju fotografija i nanižite
ih zajedno da dobijete široku fotografiju

HDR: Uočite istovremeno i naglašene
delove i senke na vašim fotografijama.

Night: Napravite izvanredne fotografije čak
i u uslovima lošeg osvetljenja

Sports Mode: Izvršite optimizaciju podešava
za fotografisanje pokreta ili sportskih aktivnosti

DualView: Pravite fotografije ili video zapise
i istovremeno sa prednjom i zadnjom kamerom


 • Prednja kamera od 5MP
 • Blic za selfi
 • Široki ugao prednje kamere od 84 stepena
 • Blic za selfi

LJUBITELJ SELFIJA

Volite selfi? Sada svi mogu stati u kadar zahvaljujući prednjoj kameri od 5MP sa širokom uglom od 84 stepena. To vam nije dovoljno? Možete koristiti i opciju za selfi od 100 stepeni zahvaljujući režimu slikanja širokog selfija! Naravno, sa prednjim blicom moći ćete da pravite zapanjujuće fotografije i u uslovima slabog osvetljenja!

84°
100°


VESELO ISKUSTVO

Napravite fotografiju usled snimanja video zapisa zahvaljujući WIKO aplikaciji za kameru ili snimajte video istovremeno sa zadnjom i prednjom kamerom koristeći DualView režim rada.

 • Video snimanje: 1080p pri 30fps
 • DualView režim rada

LAKŠE ZA VAS

Wiko korisnički interfejs obećava glatko i intuitivno iskustvo korišćenja telefona. Sastoji se od celog skupa aplikacija koje optimizuju i olakšavaju korišćenje smart telefona:

Brži pristup muzici i inovativnim funkcijama kao što je režim spavanja.

Savršena kontrola podešavanja: ušteda energije, obaveštenja, crna lista ili menadžer za upravljanje dozvolama.

My Launcher

Sa MyApps aplikacijom možete oganizovati i pomešati i naći aplikacije, brzo i lako.

Kamera za brzo i lako pravljenje fotografija i snimanje video zapisa sa direktnim podešavanjimaPRATEĆA OPREMA

Urbane šik futrole i pametne presvlake su dizajnirane da se uklope u neo-retro izgled Ufeel telefona i štite ga u svakom trenutku. Tanki i lagani, sa završnim slojem od tkanine ili metala, ovi telefoni savršeno staju na dlan i u džep! Ali to nije sve! Sa interaktivnim prozorom na pametnim presvlakama, možete personalizovati telefon tako što ćete izabrati na koje vesti želite da bacite pogled kao i da direktno pristupite vašim obaveštenjima dok ste u pokretu! Odgovorite na poziv i pustite muziku bez otvaranja presvlake! Potpuno kul način za korišćenje pametnog telefona!

Smart folio WiBOARD

Držač za auto

Mekano na dodir, metalizovano kućište